Obsah: ÚVODNÍ STRÁNKA - KAPITOLY
CO JE KONVEKTOMAT ? OPTIMÁLNÍ VLHKOST DVA V JEDNOM TEPLOTNÍ SONDA PEČENÍ MASA
VAŘENÍ A DUŠENÍ PEČENÍ TĚST SMAŽENÍ NA MINIMÁLNÍM MNOŽSTVÍ TUKU ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA ZAŘÍZENÍ
KONTROLNÍ OTÁZKY |
START - začněte kliknutím zde! |
KAMILA KROUPOVÁ (1968) Vzdělání:Střední hotelová škola Velké Meziříčí - provoz hotelů a společného stravováníPedagogická fakulta MU v Brně - učitelství praktického vyučování - ukončení 2008Bakalářské studium PF MU v Brně - od března 2008-do května 2010 Praxe:JMDZ, Brno - Modřice – skladová účetní (1987-1988)Státní lázně Luhačovice - recepční, pokojská a správcová láz. domů Póla a Vepřek, servírka, hospodyně stravovacího provozu, kuchařka na II. dětské léčebně (1988-1992)Kojenecký ústav, Luhačovice – stravovací referentka (1992-1993)
Mateřská škola Žižkova, Brno – kuchařka (1999-2001)Sodexho, spol. stravování, Brno-provozní (2001)MOU Brno, Žlutý kopec 7 – skladová účetní, zásobovačka a skladní pro stravovací provoz (2001-2007)Manažerka stravovacího provozu a kuchařka, firma Jerex Ostrovačice (2008 - 2009)
|